Gode grunner til å velge Ren Oslo Consult

Ren Oslo Consult tilbyr dere de beste renholderne

Uansett hvilken av våre medarbeidere som blir din faste renholder, skal du føle deg trygg på at vedkommende har den rette opplæring, kunnskap og innstilling til å utføre en perfekt jobb. Vi rekrutterer kontinuerlig de rette medarbeiderne, og har en meget fleksibel innstilling til vårt samarbeide med dere.
 

Riktig utstyr og riktige renholdsmidler

Ren Oslo Consult AS benytter de mest moderne og miljøvennlige renholdsmidler som til enhver tid finnes i markedet, og er i tråd med gjeldende krav. Vi har alltid produktdatablad for våre renholdsmidler tilgjengelig, med informasjon om innhold og behandling ved for eksempel allergi eller øyeskader.

bpag15002.jpg

Grundig kundeoppfølging

Ren Oslo Consult AS gir deg maksimal oppfølging. Faste renholdere og en dedikert kontaktperson er en selvfølge. Din kontaktperson kommer uoppfordret på faste, rutinemessige besøk, for å forsikre seg om at renholdet holder riktig kvalitet, i tråd med dine forventninger. Vi inngår alltid skriftlige avtaler med kundene som beskriver nøyaktig hva som skal utføres, med riktig frekvens, omfang og spesifikasjoner.
 

Du burde velge Ren Oslo Consult fordi:

  • du ønsker rimelig og effektivt renhold
  • du ønsker å ha en renholdsleverandør du kan stole på
  • du ønsker en selvstendig og løsningsorientert leverandør som løser problemene der og da
  • høy kvalitet på utført arbeid betyr noe for deg
 

...handshake