Om Ren Oslo Consult AS

Ren Oslo Consult AS ble stiftet i 1998, og har vokst til å bli et solid, mellomstort firma. I dag har vi ca 25 heltid- og deltidsansatte, og utfører daglig renhold for en rekke solide bedrifter i Oslo og Akershus. Vi leverer de fleste tjenester innen renhold, og leier også ut arbeidskraft til enklere vaktmestertjenester.

Vi har som målsetting å ha et tett og konstruktivt samarbeid med hver enkelt kunde. Vi skreddersyr løsninger som passer for dere og som ivaretar deres verdier på lang sikt.

Som vår kunde vil man alltid oppleve at vi ligger i forkant med å foreslå de beste løsningene! 
 
                                                        handshake

Overlat renholdet til oss, så er det i trygge  hender!

Ønsker du en uforpliktende befaring, ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet, e-post eller telefon. Kontaktinformasjon finner du nederst på siden.
 

Godkjent  og ansvarlig renholdsbedrift

Ren Oslo Consult AS er godkjent som renholdsbedrift i Arbeidstilsynets register. Krav fra myndighetene og bransjens retningslinjer blir selvfølgelig alltid fulgt, og vi benytter til enhver tid de mest moderne og miljøvennlige renholdsmidlene. Velger du oss som din renholdsleverandør kan du være sikker på at vi ikke bare tar vare på deg og dine lokaler, men også de som utfører renholdet hos deg.