Godt renhold er god økonomi

Vi i Ren Oslo Consult AS er stolte av de tjenestene vi leverer til våre kunder, enten det er daglig renhold, påfyll av sanitærartikler eller vaktmestertjenester. Våre kunder er ulike bedrifter, organisasjoner og etater; fra privat til kommunalt og statlig.

Noen av våre kunder

Margarinfabrikken barnehage

Vi har blitt valgt til å levere renhold til Margarinfabrikken barnehage siden de åpnet i 2010. I dag vi har ansvar for i overkant av 7000 kvadratmeter, i det som er Norges største barnehage.

Margarinfabrikken

Møllergata skole og Oslo skolemuseum

Vi er stolte av å levere renhold til Møllergata skole og Oslo skolemuseum.Møllergata skole i bydel St.Hanshaugen er den eldste skolen oppført av Oslo Kommune.


I den gamle overlærerboligen i Møllergata skole finner du Oslo skolemuseum som er et historisk og interaktivt museum for Osloskolen.

 

Moellergata_skole
Oslo-Skolemuseum

Basefarm

Vi leverer renholdstjenester til Basefarm, som den gang var  ambisiøs gründervirksomhet. Vi er fortsatt deres renholder, og i mellomtiden har de vokst seg til å bli et multinasjonalt teknologiselskap. 
 basefarm_logo_71741a

Trygderetten

Vi har også ansvar for renhold av Trygderetten sine lokaler på Grønland. 
 Trygderetten
 
Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere og kunder. Ønsker du en uforpliktende befaring, ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet, e-post eller telefon. Kontaktinformasjon finner du under.